В малка купа смесете маслото, лука и лимоновия сок. След като получите еднородна смес поставете в хладилник.
Увийте пилешките гърди във восъчна хартия и начукайте докато станат достатъчно плоски. Премахнете хартията и подправете със солта и черният пипер. Извадете охладената маслена смес от хладилника и разделете на 4 порции. Нанесете всяка порция по средата на бонфилетата, след което ги загърнете така че да се получи затворен джобче и за да не се разместят фиксирайте с клечки за зъби. Добавете водата към яйцата и разбъркайте сместа. Оваляйте пилешките джобчета в хлебните трохи, след това в яйчената смес, след което отново в хлебните трохи. Поставете пилешките джобчета във фризер за един час. Във фритюрник загрейте олиото до 185 С градуса. Потопете бавно пилешките гърди и ги оставете да се пържат за около 8 минути или докато получат златисто – кафеникав цвят. Изсушете с хартия и сервирайте. Гарнирайте с гъбен сос.